Bejelentkezés

x
Search & Filters

Így szabadult el majdnem a pokol a Black Sabbath körül egy kis adag fű miatt



Carmine Appice a rockvilág egyik legismertebb dobosa, aki olyan csapatokban játszott, mint a Vanilla Fudge és a Cactus, de zenélt Ozzy Osbourne-nal, Jeff Beck-kel és Rod Stewart-tal is. Appice most egy régi sztorit idézett fel, amikor egy közös klubbulit követően kis híján komoly balhé alakult ki a Black Sabbath és a Cactus tagjai között, de elmondta a véleményét Ozzy feleségéről és menedzseréről, Sharon-ról is.
 
 
Carmine Appice
 
"A Black Sabbath, a Cactus és a Steel Mill egy birminghami klubban játszott, ahol korábban Bruce Springsteen is fellépett. Volt egy roadunk, Mike Spinach, akitől valaki ellopott egy kis csomag füvet és leütötte őt hátulról. A Cactus többi tagjával együtt arra jutottunk, hogy csakis a Black Sabbath tehette ezt, úgyhogy hamar feszült lett a helyzet a két banda között és végül ott álltunk egymással szemben. Kis híján verekedésig fajult a dolog, aminek bizonyára nem lett volna jó vége, mert Dave barátunk mindig hozott magával késeket és fegyvereket a turnéra... Végül nem lett komoly baj, de több újság így is arról cikkezett, hogy a Black Sabbath és a Cactus tagjai majdnem megölték egymást.
 
Ettől függetlenül Ozzy-val mindig jóban voltunk. Lehetett vele hülyéskedni, mert vette a poént, ellentétben Sharon-nal, akinek borzalmas természete volt. Ő rúgott ki engem és sok más zenészt is. A Bark At The Moon albumon producerasszisztensként is dolgoztam, Sharon pedig lényegében az én gondjaimra bízta Ozzy-t, mert tudta, hogy én ismerem New Yorkot. Ozzy mindig egy rakás gyémántgyűrűt viselt, hiába mondtam neki, hogy vegye le őket, mert New Yorkban nem egy életbiztosítás ilyenekkel villogni éjszaka..."