Bejelentkezés

x
Search & Filters

Így szól, ha egy rabmadár kiszabadul!



Belevaló rockos ütemek, fülbemászó vokálok és zseniális gitárjátékok - ezek jellemzik a The Sign legújabb felvételét. Megérkezett a „Rabmadár”, amelyet a cikk alján megtekinthetttek.
 
A pimaszul fiatal zenészekből álló miskolci zenekar áprilisban jelentette meg „Többet mond itt minden rólad” című bemutatkozó albumát, amiről most belevalóbb oldalukat mutatják meg a nagyközönségnek.
 
Legújabb daluk mind zenei, mind képi világát tekintve kicsit eltér a banda előző megjelenéseitől és inkább a srácok rockosabb énét helyezi előtérbe.
 
„Különösen boldog vagyok, mert Green Day és AC/DC dalokon nőttem fel és tanultam meg gitározni. Ezzel a dallal és klippel ezt az érzést akartuk feleleveníteni. A „Rabmadár” egy ízig-vérig autentikus rock dal, ami a szabadságról szól.” - mesélte Czinke Máté.
 
A dalhoz egy zúzósabb klip is készült, amit nem mást mint a zenekar dobosa Kollár Ábel rendezett.
 
„Rengeteg ötletünk volt a klippel kapcsolatban - szerettük volna teljesen átadni a klip hangulatát és energiáját.” - mesélte Ábel. „Nagyon örülök, hogy meg tudjuk mutatni egy kicsit más arcunkat is.” – tette hozzá.
 
A korongon olyan zseniális trackek kaptak még helyet a „Rabmadár” mellett, mint az „Igazán”, a „Királylány”, vagy a nagysikerű „Ő”, ami a Dal 2019-ben egyenesen a 30 legjobb produkció közé menetelt!
 
A srácok hobbi garázsbandából rövid idő alatt díjnyertes és folyamatosan koncertező formációvá nőtték ki magukat. A fiúk profizmusuk mellett szerethető karakterükkel is azonnal a közönség szívébe lopják magukat.