Bejelentkezés

x
Search & Filters

Ilyen zenét játszik James Hetfield fia és bandája!Is This Rage? címmel jelent meg a Bastardane nevű zenekar első albuma, és a bandára sokan felkapták a fejüket, ugyanis itt játszik James Hetfield fia, Castor Virgil Hetfield dobos is, a csapat zenéje azonban elsősorban mégsem a Metallica világát idézi.
 
Az ifjú Hetfield mellett Jake Dalls basszusgitáros-énekes és Ethan Sirotzki alkotják a Bastardane-t, ami egyébként a karanténidőszak alatt alakult, dalaikban pedig főleg az Alice In Chains, valamint a sludge és a stoner metal bandák hatásai érződnek, de helyenként azért megjelennek a Load-korszakos Metallica stílusjegyei is.
 
A fiúk nem sokkal az alakulás után így fogalmazták meg a törekvéseiket: "ez nem egy átlagos fehér srácokból álló banda, ami csak azért állt össze, hogy könnyebb legyen becsajoznunk. Minden generáció életében vannak olyan nehéz pillanatok, amelyekben csak a zene jelenthet reménysugarat. Nem szeretnénk megfelelni senki elvárásainak, egyszerűen olyan dalokat akarunk írni, amelyek erőt adnak az embereknek. Az a célunk, hogy mosolyt csaljunk az arcukra és megnyugtassuk őket, hogy nincsenek egyedül."