Bejelentkezés

x
Search & Filters

Íme a kiesők és a továbbjutók: véget ért a Rockbook Rockmagazin tehetségkutatójának első fordulója!

26 zenekar jelentkezett a Rockbook Rockmagazin I. Online Tehetségkutatójára, amelynek első fordulója ezennel véget ért és a zsűritagok pontozása alapján kialakult a második kör tízes mezőnye. Annak ellenére, hogy ez az oldal első ilyen jellegű próbálkozása, nagyon sok ügyes és ígéretes banda jelentkezett a legkülönfélébb rock, metal és punk műfajokból. Voltak egyöntetű kedvencek a zsűritagok körében, míg mások alaposan megosztották a pontozókat. Több csapat között holtverseny alakult ki és egyébként is csak minimális különbségek voltak, ami szintén bizonyítja, hogy kifejezetten nívós mezőny gyűlt össze ezen a reményeink szerint hagyományteremtő versenyen.
 
A kiesett zenekaroknak köszönjük a jelentkezésüket, a továbbjutóknak pedig gratulálunk és ismét ajánljuk őket a figyelmetekbe, ugyanis a második körben nektek is lehetőségetek lesz szavazni a kedvencetekre, akiből így akár a Rockbook Rockmagazin I. Online Tehetségkutatójának közönségdíjasa is lehet! Erről részletek hamarosan...
 
Az I. Rockbook Online Tehteségkutató zsűrije:
 
Andicsku Krisztián - szerkesztő
Balogh Péter - főszerkesztő
Csete Gábor - szerkesztő
Kertész Márton (ex-Special Providence)
Mihály Gergely (Angertea)
Molnár Zoltán - szerkesztő, (Sin Of God, Sunstroke)
Reichardt Gábor - szerkesztő
Tóth Gábor - Nagaarum (NGC Prod Kiadó)
Tóth Mátyás - szerkesztő
Vályi Tibor - szerkesztő
 
Az alábbi táblázatokban megtekinthetitek a 10 zsűritag által adott pontokat, ill. az összesítet pontokat.
 
 
A 16 kieső tehát: az Imágó, a Kabinláz, a ByPass Of Anger, a Dead Trace, a Dindes d'Escape, a Szupercella, a Kétes, a Pollen, a Promise, a Burning Hate Heroes, a Fume, a Waste Of Skin, a Corona Mortis, a Mystic Pictures, a Loud 'N' Tube és a Butterfly zenekarok.
 
Hogy kicsit tovább csigázzunk benneteket, az összpontszámok (1-5-ig) alapján sorrendbe is tettük a nevezett zenekarokat, de csak a kiesők eredményei láthatóak, ez első 10 helyezettet a zsűri hamarosan véleményezni és pontozni fogja 1-10-ig terjedő skálán.
 
 
Továbbjutók (alfabetikus sorrendben, erősorrend nélkül): Clue, Dr. Sludgelove, Five More Minutes, GodDAM Ltd., King Furia, Passageway, Periscope, Rachael's Regret, Saturday Overnighjt, Skaltrax. Nekik ezennel gratulálunk! :)
 
A verseny végén az első három helyezettet és a közönségszavazás győztesét díjazzuk egy-egy oklevéllel és a Rockbook Rockmagazin oldalán megjelenő interjúlehetőséggel, amely jó referencia lehet a zenekarok számára az NKA Hangfoglaló Program pályázataihoz (pl.: Induló előadók), valamint egyéb tehetségkutatókhoz.