Bejelentkezés

x
Search & Filters

Indul a III. Rockbook Online Tehetségkutató - Október 15-ig várjuk a jelentkezéseket!



Az előző két évhez hasonlóan idén is megrendezzük a Rockbook Rockmagazin III. Online Tehetségkutatóját, amelyre olyan zenekarok jelentkezését várjuk, amelyek még nem rendelkeznek kiadott hanganyaggal, vagy van már EP-jük/nagylemezük, de kiadós támogatás nem áll mögöttük. A verseny felépítése hasonló lesz a korábbiakhoz: az első fordulóban a zenészekből, zenei szakemberekről és a Rockbook Rockmagazin szerkesztőiből álló zsűri értékeli a produkciókat, amelyek közül a legjobb tíz produkció bemutatkozási lehetőséget kap a Rocker Rádióban, és bekerül a második körbe, ahol már rátok, olvasókra is számítunk, hiszen az előző évekhez hasonlóan ismét lesz szavazás, a közönségdíjas pedig az a banda lesz, amely a legügyesebben mozgatja meg a rajongótáborát. A verseny első három helyezettje, valamint a közönségdíjas oklevelet kap és interjúlehetőségben is részesül, ami felkeltheti a szakma figyelmét és előnyt jelenthet az NKA Hangfoglaló Programjában is.
 
A tehetségkutatóban való részvétel feltételei:
 
A jelentkezéshez kérünk az info@rockbook.hu címre egy rövid, 1000-1200 karakteres, egyes szám harmadik személyben megírt zenekari biográfiát (benne a zenekar terveit, stílusát, stb... ), linket, ahol meghallgathatjuk a zenét (youtube, bandcamp, soundcloud) plusz a tagok teljes nevét a hangszereik megjelölésével (pl.: Kovács Zsolt – ének), a banda elérhetőségeivel és fotójával október 15-ig.
 
A jelentkezett zenekarokat ezután ezen infók alapján mutatjuk be az oldalon közzétett cikkekben, a közönségszavazás pedig a Rock, metal, hírek, koncertek Facebook-csoportban zajlik majd, ahova előzetesen be kell lépnetek, ha még nem tettétek volna meg. 
 
A III. Rockbook Online tehetségkutató 10 tagú zsűrije: 
 
Balogh Péter (Rockbook Rockmagazin - főszerkesztő)
Molnár Zoltán (Rockbook Rockmagazin - szerkesztő)
Reichardt Gábor (Rockbook Rockmagazin - szerkesztő)
Somogyvári Ákos (Rockbook Rockmagazin - szerkesztő) 
Tóth Mátyás (Rockbook Rockmagazin - szerkesztő)
Dudich Ákos (író, szakfordító)
Kalácska Gábor (Rocker Rádió)
Pócsi István (A Barba Negra Music Club programigazgatója)
Szabó László (Trillion, Jazzékiel)
Tanka Balázs (Turbo, Kaldera)