Bejelentkezés

x
Search & Filters

Iron Maiden: amikor egy időre abbahagyta a horgászatot Adrian Smith Ritchie Blackmore miatt

A napokban jelent meg az Iron Maiden gitárosa, Adrian Smith Monsters of River and Rock című könyve, amelyben őszintén ír két szenvedélyéről, a zenélésről és a horgászatról. Smith azt is elárulta, hogy utóbbival felhagyott egy időre, méghozzá a Deep Purple gitárosa, Ritchie Blackmore miatt.
 
"Tizenéves voltam, amikor elkezdtem gitározni tanulni és először hallottam a Highway Star-t a Deep Purple-től. Egyszerűen nem bírtam elképzelni, hogy Ritchie Blackmore pontyokat fogna a szabadidejében, és bár nekem már akkoriban is sokat segített a horgászat a szorongásaim legyőzésében, egy időre abbahagytam, hogy csak a zenélésre koncentrálhassak.
 
A horgászat mindig kikapcsol egy hosszú turné alatt, bár megesik, hogy problémákat okoz. Egyszer például béreltem egy autót, hogy időben visszajussak a másnap esti koncertre a horgásztúrom után, azonban a kocsi lerobbant, így stoppolnom kellett. Végül két mattrészeg fickó vitt el, úgyhogy rendesen végigizgultam az utat. Ennek ellenére a mai napig imádok horgászni. Élvezem, hogy kalandozhatok az ismeretlenben és jó kikapcsolódást jelent az egyre szabályozottabb mindennapokban."