Bejelentkezés

x
Search & Filters

Iron Maiden: érzelmes volt Paul Di'Anno és Steve Harris első találkozása 30 év után



A múlt héten hosszú idő után újra koncertezett az Iron Maiden korábbi énekese, Paul Di'Anno (részletek itt), ráadásul éppen Zágrábban, ahol a zenekar is tartózkodott, mivel itt indult az Európa-turnéjuk. Ennek köszönhetően Di'Anno 30 év elteltével újra találkozhatott Steve Harris-szel, és el is mesélte, hogyan élte meg ezt a pillanatot.
 
"A múlt hétvége fantasztikus volt. Időnként ráírunk egymásra Steve-vel és beszélgetünk a fociról, de személyesen most találkoztunk először nagyon hosszú idő után. Először a testvérével, Lindával futottam össze, akit szintén nem láttam vagy 30 éve, és sikerült pár szót váltanom a Maiden menedzserével, Ron Smallwood-dal is, a hab a tortán pedig Steve volt. Tényleg csodálatos volt az egész. Egy életre szóló élmény.
 
 
Csak azt sajnálom egy kicsit, hogy ilyen állapotban voltam és kerekesszékben kellett ülnöm, de ennek ellenére sem volt kínos vagy fura. Akkor valószínűleg az lett volna, ha egyáltalán nem is beszéltünk volna az elmúlt 30 évben, de ahogy mondtam, néha dumálunk a fociról, illetve Steve fel is hívott párszor, hogy megkérdezze, hogy vagyok. Egyébként jövök neki egy vacsorával, mert amikor a Maiden a legutóbb Amerikában turnézott, nagyon kedves volt az asszonnyal és a fiammal. VIP backstage belépőt kaptak tőle a Connecticut-i koncertre meg minden ilyesmit, úgyhogy amint újra lábra tudok állni, az lesz az első, hogy meghívom őt vacsorázni!
 
 
Egyébként nagyon zavar, hogy mindenféle baromságot terjesztenek rólunk és folyton arról írnak, hogy mennyire nem szeretem az Iron Maiden-t. Szó sincs ilyesmiről, a zágrábi koncertjük pedig egyszerűen zseniális volt!"
 
Az Iron Maiden hamarosan Budapesten is fellép: június 7-én a Groupama Arénában játszanak majd. Előttük a Shinedown lép színpadra, az estét a Lord Of The Lost nyitja majd.
 
Jegyek kaphatók a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül.