Bejelentkezés

x
Search & Filters

Iron Maiden-feldolgozással mutatta be gitártudását az Anthrax dobosa, Charlie Benante



Az Iron Maiden 'Revelations' című dalának feldolgozásával jelentkezett az Anthrax dobosa, Charlie Benante, aki azonban most nem a megszokott hangszerén, hanem gitáron és basszusgitáron játszott és egy kicsit át is alakította a nótát.
 
"Mindig is imádtam a Revelations-t. Szerintem ez a Piece of Mind album fénypontja. Úgy döntöttem, fogok egy rakás gitárt és ezekkel készítem el a feldolgozásomat. Ez a verzió rövidebb, mint az eredeti dal és egy kicsit változtattam is rajta, amit nagyon élveztem."
 
Az Anthrax tagjai már a 80-as években is nagy Iron Maiden rajongók voltak és a zene mellett azért is felnéztek Steve Harrisékre, mert lenyűgözte őket a profizmusuk és az a szeretet és tisztelet, amellyel a stábjukkal és a közönségükkel bántak. Az Anthrax kétszer is turnézott a Maiden-nel a Persistence Of Time album idején: először 1988-ban a Monsters Of Rock európai állomásain, majd 1990-91-ben a No Prayer For The Dying európai és amerikai koncertjein. Benante az egyik bulin átvette néhány dal erejéig Nicko McBrain helyét, és ő játszotta el a bandával a Number Of The Beast-et, a Bring Your Daughter To The Slaughter-t és a Sanctuary-t, a No Prayer For The Dying utolsó koncertjén pedig az egész Anthrax színpadra lépett a Maiden záródalára.