Bejelentkezés

x
Search & Filters

Iron Maiden: a horgászat teremt egyensúlyt Adrian Smith életébenAz Iron Maiden gitárosának, Adrian Smith-nek két nagy szerelme van: a zenélés és a horgászat, nemrég pedig könyvet is írt ezekről Monsters Of River & Rock: My Life As Iron Maiden's Compulsive Angler címmel, és éppen ennek hatására jött rá, hogy a horgászat mennyire fontos szerepet tölt be az életében.
 
"Ahogy hallottam az írással és a visszaolvasással, egyre inkább tudatosult bennem, hogy mekkora szükségem van a horgászatra.  Enélkül nem lenne egyensúly az életemben, a nehéz napokon pedig különösen jólesik a vízparton üldögélni, mert ilyenkor teljesen kitisztul a fejem és megnyugszom. Ahogy a könyvemben is írtam, a horgászat olyan, mint a meditálás, csak van egy kis csattanó a végén. Horgászás közben csak a tóra, a halakra és a természetre koncentrálok. Nem foglalkozom azzal, hogy mi történik a világban és milyen kötelezttségeknek kell majd eleget tennem. A 80-as években különösen megviselt a zenészélet, kellett valami, ami ellensúlyozza."
 
 
 
Az Iron Maiden 2021. június 9-én a Groupama Arénában játszik majd.
 
A budapesti koncert jegyértékesítés kezdetének pontos időpontjáról a www.livenation.hu oldalra kerül ki az információ, amint lehetséges. Ahogyan eddig is mindig, a hivatalos Iron Maiden rajongói klub tagjai számára exkluzív elővásárlási lehetőség lesz biztosítva.