Bejelentkezés

x
Search & Filters

Iron Maiden koncert három énekessel?



Blaze Bayley 1994 és 1999 között volt az Iron Maiden énekese, de azóta is jó kapcsolatban áll a zenekarral, és annak is örülne, ha lenne egy különleges koncert, amelyen mindhárom frontember, azaz Bruce Dickinson, Paul Di'Anno és ő is színpadra lépne a bandával.
 
Blaze Bayley
 
"Ha megkeresnének, hogy tartsunk egy közös bulit, nem mondanék nemet. A rajongók biztos nagyon élveznék. Arról természetesen szó sincs, hogy megpróbálnám átvenni Bruce helyét, aki fantasztikus énekes és showman. Mindig is imádtam a hangját, és számomra nem kérdés, hogy a világ legjobbjai közt van a posztján. Az viszont remek móka lenne, ha egyszer Bruce, Paul és én is felléphetnénk egy este a bandával. Persze nem lenne ez egy véresen komoly dolog, inkább csak a szórakozásról szólna. Paul és én elénekelnénk pár meghatározó dalt a velünk készült emezekről, aztán Bruce zárná az estét. Nem tudom, összejön-e ez valaha is, de én örülnék neki. Persze akármit is hoz a jövő, az Iron Maiden mindenhogy fantasztikus. Pár hete beszéltem Steve Harris-szel, és hallottam a hangján, hogy ugyanolyan lelkesen és izgatottan várja az új dalokat és a koncerteket, mint annak idején."
 
Az Iron Maiden a tervek szerint június 9-én a Groupama Arénában játszik majd, a banda gitárosa, Adrian Smith pedig azt ígérte, hogy nagy meglepetésekkel készülnek a koncertekre (részletek itt).
 
A budapesti koncert Facebook eseménye itt elérhető!