Bejelentkezés

x
Search & Filters

Írületes Firkin Farsang február 20-án az Akváriumban

Fergeteges farsangi bulival robbant a Firkin február 20-án az Akváriumban. A zenekar tavalyi éve kemény munkával kezdődött: kijött az új lemez, amely mélyen belenyúlt a pitébe! A FingerIn The Piepozitív visszajelzéseket kapott a földkerekség minden részéről, a csapat friss energiával tört előre és árasztotta az írületet fő műsoridőben a planéta egyik legkultikusabb fesztiválján, a németországi Wackenen.

“Egyszer csak arra eszméltem, hogy ott állunk a világ egyik legnagyobb fesztiválján több ezer ember előtt, akik féktelenül buliznak a zenénkre. Annyira felpörögtem ettől, hogy ha nem kellett volna játszanom, szívem szerint én is beugrottam volna a tömegbe.” – emlékszik vissza Péter János, a zenekar fuvolása.

Az év még a vártnál is csodálatosabban zárult: a FingerIn The Pie bekerült 2014 Top 20 modern rock albumába – olyan illusztris nevek közé lépett a Firkin, mint Billy Idol vagy a Mayday Parade. A kelta punk rock rajongói Írországban a 2., Németországban pedig a 3. helyre repítették az új Firkin korongot.

 


Parasite’s Lust című slágerük Amerika legnívósabb dalszerző versenyében – USA Songwriting Competition – bekerült a Top 10-be.

A Firkin most pedig egy igazi vizsgaidősuck-felejtő farsangi bulival indítja 2015-öt, ahová sok szeretettel és még több sörrel várja lelkes rajongóit és minden ünnepelni vágyót!

Február 20-án az Akvárium klubban indul a beöltözős “maszkabál”: abuli hangulat rakétáit a Colleen popos ír dallamai gyújtják be, majd a Maszkura és a Tücsökraj kényezteti a nagyérdeműt a funk és a hip-hop különleges elegyével. Az önfeledt korsóemelgetésről és a totális írületről pedig a Firkin térdropogtatós ínyenc punkzenéje gondoskodik.

Érdemes minél hamarabb lecsapni a jegyekre, mert eszméletlen ajándékok üthetik az elővételesek markát.

 

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1553879178184409/?fref=ts

 


 

Címkék: 
Firkin