Bejelentkezés

x
Search & Filters

Itt a Woodstock Barbie és Yves Krismer (Mother’s Cake) közös dala, a Cats & Goats



Van úgy, hogy egy-egy mém nagyobbat megy, mint egy-egy iszonyú jó dal. És van úgy, hogy ebből a zenészeknek elege lesz, lemennek próbaterembe, és kicsit kiengedik a gőzt: itt a Woodstock Barbie és Yves Krismer, a Mother’s Cake frontemberének közös dala, amit egy beszélő macska és egy autotune-kecske inspirált: itt a Cats & Goats!
 
Idén nyáron a Reflektor fesztiválon boronálódtak össze néhány pálinka mellett Yves Krismerrel, az osztrák Mother’s Cake frontemberével és kezet csaptak rá, hogy írnak közösen egy dalt. Ezt most augusztusban össze is rakták és fel is vették nemrég. Erről Szandra, a zenekar énekesnője mesélt: 
 
“Nagyon élveztem a közös munkát Yves-vel. Nem volt még ilyesmiben részem, ezért kihívás volt a számomra, hogy egy teljesen idegen emberrel írok dalt, ráadásul úgy, hogy egy másik országban van. A nótát végül korunk internetes sztár-állatkái ihlették, és talán mondhatom hogy a dal önmaga paródiája, illetve szinte már saját magát “oltja”. A verse részek leginkább napjaink olyan celebjeiről szól, akikbe még annyi tehetség sem szorult mint egy Oh Long Johnson macskába vagy egy rikoltozó kecskébe… Hatalmas kedvencem ez a dal! Meow”
 
 
Néha lehet egy kicsit komolytalannak lenni, bár a Woodstock Barbie igen is komolyan veszi a saját karrierjét. Jövő februárban jelenik meg a következő kislemezük Witch of the Dice címmel, amihez már vinyl is készül majd, tavasszal újabb európai turnéra mennek, megjártak már néhány nemzetközi showcase-t és idén rajta voltak az IMPALA “100 Artists to Watch” listáján is. Ráadásul az is biztos már, hogy együtt játszanak majd a Mother’s Cake-kel a lenyűgözően szép hegyek között Horvátországban a Bear Stone fesztiválon.  
 
A dalt és a kislemezt Vastinál, a Sounday Stúdióban vették fel, a videót pedig ismét a zseniális Cineast csapat készítette Szombath Máté vezényletével.