Bejelentkezés

x
Search & Filters

Ízelítő a Nightwish új, "Showtime, Storytime" című koncert DVD-jéről



Hamarosan megjelenik a szimfonikus metal-zenét ikon, legendás finn együttes, a Nightwish legújabb albuma "Showtime, Storytime" címmel. Az új album november 29-én kerül kereskedelmi forgalomba limitált kiadású csomagok formájában (két darab Blu-ray lemezt és egy dupla CD-t, dupla DVD-t és dupla CD-t, valamint dupla CD-t és dupla (és színes) bakelitlemezt tartalmazó szettek közül lehet választani, és ezen kívül elérhető lesz egy exkluzív Nuclear Blast Mailorder Edition is).

A "Showtime, Storytime" album a Nightwish egy teljes műsorát tartalmazza, amelyet az idei év legendás Wacken Open Air fesztiválján - amely egyébként a világ legnagyobb heavy metal fesztiválja - rögzítettek. A Ville Lipiäinen rendező által tizenhét kameraállásból felvett, összesen nyolcvanöt perces élő showműsor nyolcvanötezer sikoltó metalrajongó előtt zajlott.

A Nightwish a zenekar állandó felállásának ismertetésekor bejelentette továbbá a holland énekest, Floor Jansent (Revamp, ex-After Forever) valamint az angol zeneszerző és multitalentum, Troy Donockley-t (skótduda, kis sípok és ének) is.

Az együttes a következőképp nyilatkozott: "Eredetileg 2014-ig várni akartunk a zenekar új felállásának nyilvánosságra hozatalával, azonban az elmúlt év során egyértelműen nyilvánvalóvá vált számunkra, hogy Floor és Troy tökéletesen beleillenek a mi kis kirakós játékunkba, mi pedig nagyon hálásak vagyunk azért ez erőért, ami összeköt bennünket."

 

Címkék: 
nightwish