Bejelentkezés

x
Search & Filters

Izgalmas új híreket közölt Ozzy Osbourne



Ozzy idén kénytelen volt lemondani az összes koncertjét, miután egy betegség és egy sérülés is hátráltatta, a Sötétség Hercege azonban szerencsére már sokkal jobban van és ha minden a tervek szerint alakul, 2020 elején ismét színpadon állhat. A legendás énekes addig sem tétlenkedik: nemrég kijött egy közös dala Post Malone-nal és más újdonságokon is dolgozott.
 
"Korábban nem is hallottam erről a kölyökről, de amikor megkért, hogy énekeljek a Take What You Want-ban (a cikk alján meghallgatható), igent mondtam és ez nagyon jó döntésnek bizonyult, ugyanis elkezdtem dolgozni egy új albumon Post Malone producerével, Andrew Watt-tal. Csak kilenc dalt vettünk fel, de ez is hatalmas lökést adott. Beleőrültem volna a betegségbe, ha nem írhattam volna új dalokat és a rajongók is igazán megérdemlik ezeket, hiszen mindig kitartottak mellettem.
 
Egyébként hihetetlen, mennyire felgyorsult minden. Ma már rövidebb idő alatt meghallgathatok egy dalt az interneten, mint amennyi alatt megírnék egy üzenetet. Én azt sem tudtam, mi az a Spotify. Azt hittem, egy bőrbetegség. Az új albumot - ami szerintem az eddigi legjobb lemezem lett - négy hét alatt vettük fel. Mondtam is Sharon-nak, hogy nem érzem úgy, mintha felvettem volna egy egész albumot, mert még csak össze sem vesztünk közben."