Bejelentkezés

x
Search & Filters

Jake E. Lee Ozzy-hoz való visszatéréséről beszélt egy interjúban

Jake E. Lee nemrégiben elmondta, hogy nem volna rossz az a pénz, amit azért kapna, ha ismét Ozzy Osbourne zenekarában gitározna, azonban hozzátette, ezt szinte lehetetlennek érzi, mivel nem tudnának művészként kijönni egymással.

Lee, a Black Sabbath frontemberének ’Bark At The Moon’ és a ’The Ultimate Sin’ című albumain gitározott, majd közel két évtizedig háttérbe vonult, tavaly azonban ismét reflektorfénybe került, Red Dragon Cartel nevű új formációjával. Azóta többször is kapott felkérést, hogy ismét vegye fel régi pozícióját Ozzy mellett.

„Életem egyik legszebb négy éve volt. Játszottam a Rock In Rio-n közel 500.000 embernek, és a U.S. Festival-on 300.000-es közönség előtt. A világ minden táján jártam, és csodás emlék marad ez számomra. De itt a lényeg! Hogy emlék marad. A saját elképzeléseim szeretném megvalósítani és ez a projekt hátráltatna benne. Persze jó pénz lenne, de sosem voltam az a fajta zenész, aki ezt a pénzért csinálja. Nem hiszem, hogy valaha is újra bekerülök Ozzy mellé, mert művészileg nem lennénk jó hatásra egymással.”

 

Ozzy Osbourne - Bark At The Moon

 


 
Címkék: 
Jake E. Lee