Bejelentkezés

x
Search & Filters

James Hetfield pocsék dobosnak tartotta Lars Ulrich-ot

A Metallica frontembere, James Hetfield nemrég arról beszélt, hogyan ismerkedett meg Lars Ulrich-hal 1981-ben és miért nem akart először zenekart alakítani vele.
 
"Egy gimis barátommal, Hugh Tanner-rel a fejünkbe vettük, hogy mi leszünk a következő nagy gitáros duó, ezért folyton hirdettünk a lapokban, hogy dobost keresünk. Mindig egyből a H betűhöz lapoztunk, de a heavy metal résznél állandóan csak a mi felhívásunk szerepelt, egyszer azonban megláttuk Lars hirdetését is, úgyhogy azonnal leszerveztünk egy meghallgatást, amin egészen pocsékul játszott. laugh Látszott rajta, hogy hihetetlenül lelkes és elszánt, de megmondtuk, hogy sajnos nem ő az emberünk.
 
Úgy fél évvel később viszont ismét jelentkezett, és megkérdezte, emlékszem-e rá. Mondtam, hogy persze, ő az a srác, akinek fura színes dobja van és felborultak a cinjei. laugh Kiderült, hogy Lars megismerkedett Brian Slagel-lel, aki akkoriban építette fel a metal Blade kiadót és Lars elhivatottsága annyira meggyőzte, hogy felajánlotta neki, hogy szerepelhet a Metal Massacre válogatásalbumon. Csakhogy Lars-nak nem volt bandája, ezért gondolta, bepróbálkozik nálunk. Így raktuk össze a Hit the Lights-ot, ami nem is is lett rossz, és végül felkerült a lemezre."