Bejelentkezés

x
Search & Filters

Januárban érkezik a Metallica "Through The Never" filmjének DVD, Blu-ray változata



A Metallica úttörő, 3D technológiával készült filmje, a "Metallica Through The Never" - amelyet a díjnyertes rendező, Antal Nimród készített - hamarosan, 2014. január 28-án megjelenik DVD-n, Blu-ray lemezen, 3D-s Blu-ray lemezen, digitális formában, valamint V.O.D. (Video On Demand) formátumban is a Blackened Recordings kiadó jóvoltából.

A formátumok tartalmazni fognak egy standard dupla lemezes csomagot, a DVD-k, a Blu-ray és a 3D-s Blu-ray lemezek pedig egy különleges kibővített változatot kínálnak majd, valamint a film készítésének kulisszák mögötti eseményeiről is fellebbentik a fátylat a több, mint nyolcvan perces "Making Of Metallica Through The Never" című dokumentumfilmben, melyben az eddig soha nem látott Metallica-tartalom mellett különböző interjúkat is láthatunk a film szereplőivel és a stáb tagjaival.

 

A Rockbook filmkritikáját ide kattintva olvashatjátok.


A Metallica elkötelezett rajongói pedig ezen kívül megvásárolhatják még a limitált kiadású deluxe-csomagot is, amely a filmben használt színpad egy valódi darabkáján kívül - más egyebek mellett még - a zenekar mind a négy tagja által dedikált litográfiai nyomatot is tartalmazza. (Lentebb olvasható a szóban forgó csomag teljes tartalma.

 

Metallica - Master Of Puppets (Live)

 

 

 

 


 

Címkék: 
metallica