Bejelentkezés

x
Search & Filters

Játék! Nyerj egy páros belépőt az Apocalyptica koncertjére az Open Road Harley-Davidson Fesztiválra!



A finnek egyik legjelentősebb exportcikke, az Apocalyptica is színpadra lép június 9-én a Balaton északi partján, Alsóörsön, a 19. Open Road Festen.
 
Ennek apropójából nyereményjátékot indítunk, ahol egy páros belépőt nyerhettek a szombati napra, amikor is fellép az Apocalyptica, a Leander Kills, a Fish!, a Useme, Ripoff Raskolnikov, a Fáraó Együttes, az ACid/DC (AC/DC Tribute) és a Huckleberry Guys.
 
A játékban csupán ennyi teendőtök van: Írjátok meg kommentben (a Rockbook Rockmagazin Facebook oldalán legfelül) május 29-én éjfélig, melyik a kedvenc dalotok az Apocalyptica-tól! Ezek után osszátok meg a nyereményjáték posztját és nyomjatok egy like-ot az Open Road Fest Facebook oldalára!
 
Sorsolás május 30-án!
 
A komolyzenei gyökerekkel rendelkező zenészek 1993-ban poénból, a gőz kieresztése miatt kezdtek keményebb dallamokat húzni és maguk is meglepődtek mennyire tetszik a közönségnek, amit csinálnak. Azóta sikerük töretlen, idén pedig már első lemezük jubileumi turnéján is túl vannak. „Mindig nagy örömmel jövünk Magyarországra, fantasztikus az itteni közönség, a dekoratív csajokról nem is beszélve. Az Open Road Fest különösen izgalmas lesz számomra, hiszen imádok motorozni és remélem a koncert előtt lesz lehetőségem megnézni a környéket két keréken” – mondta Perttu Kivilaakso, a banda alapembere.
 
 
Ha még ez sem lenne elég, most egy fotó is egy eredeti Harley-Davidsont érhet! Mit kell tenned, hogy Tiéd legyen a vadonatúj Street Rod Harley-Davidson? Klikk ide és megtudod!
 
 
További infók az Open Road Harley-Davidson Fest honlapján és Facebook oldalán.