Bejelentkezés

x
Search & Filters

Jay Weinberg lett az év metal dobosaA Modern Drummer olvasói a Slipknot tagját, Jay Weinberg-et választották az év metal dobosának, aki elmondta, hogy nagyon hálás az elismerésért, ami ugyanakkor szürreális élmény is számára, mivel ő maga is régi olvasója a magazinnak.
 
"Csodálatos. Nagyon hálás vagyok ezért az elismerésért, és önmagában azért is, hogy az emberek figyelemmel kísérik a bandát és az én személyes pályafutásomat. Nyilván nem ezért kezdtem dobolni és zenekarokban játszani, de természetesen nagyon jólesik az ilyesmi, és igazán szürreális is egyben, mert én is ezer éve olvasom a Modern Drummer-t. Óriási megtiszteltetés, és egyben azt is bizonyítja, hogy mekkora rajongótáborunk van és milyen sokan odafigyelnek ránk és arra, hogy mit csináltam az elmúlt 9 évben. Szóval nagyszerű ez az egész, és végtelenül hálás vagyok érte. Nem ez a fő célom vagy az elsődleges motivációm, de örülök neki."
 
Weinberg Tomas Haake-t (Meshuggah), Matt Garstka-t (Animals As Leaders), Brann Dailor-t (Mastodon) és Eloy Casagrande-t (Sepultura) utasította maga mögé a legjobb metal dobos kategóriában.