Bejelentkezés

x
Search & Filters

A jeruzsálemi siratófalnál emlékezik meg a terrortámadások áldozataira a Disturbed frontembere



A Disturbed frontembere, David Draiman az Instagramon tudatta követőivel, hogy november 30-án délelőtt a jeruzsálemi siratófalhoz látogat, hogy gyertyát gyújtson a terrortámadások áldozatainak emlékére és szeretettel vár mindenkit, aki csatlakozna hozzá.
 
A zsidó származású énekes a banda 2019-es Tel Aviv-i koncertjéről osztott meg egy fotót az alábbi üzenet kíséretében: "a siratófalhoz megyek, hogy gyertyát gyújtsak a Hamász terrortámadásában elhunytak emlékére. November 30-án délelőtt 11 órakor leszek ott. Tartsatok velem minél többen! Mutassuk meg, hogy minket nem lehet megfélemlíteni és nem megyünk sehova!"
 
Az énekes 2019-ben már elénekelte az izraeli himnuszt Rishon LeZion-ban, amelyről itt egy felvételt is megtekinthettek:
 
 
Draiman emellett nemrég interjút is adott, amelyben a készülő Disturbed albumról beszélt, ami szerinte a banda klasszikus anyagainak hangzását idézi majd: "az biztos, hogy ez egy dühös, agresszív, de ugyanakkor kellően dallamos lemez lesz. Igazi old school Disturbed. Azt mondanám, hogy valahol félúton lehet a The Sickness és a Ten Thousand Fists között, és nagyon élvezzük, hogy felidézhetjük ezt a hangulatot. Úgy tervezzük, hogy január elején kezdjük meg a stúdiózást, amit szerintem nagyon gyorsan és simán lezavarunk majd."