Bejelentkezés

x
Search & Filters

A Jethro Tull Budapesten is megünnepli 50. jubileumát, január 19-én a Kongresszusi Központban



Idén volt éppen 50 éve, hogy 1968. február 2-án, a londoni Marquee Clubban először lépett színpadra a Jethro Tull. Az eltelt évtizedek alatt több mint 60 millió albumot eladó együttes mára a korszak legsikeresebb előadói közé emelkedett, és az alapító frontembernek, Ian Andersonnak hála még mindig aktív, Magyarországon is rendszeresen fellépnek.
 
Idén Ian ezt a kerek évfordulót ünnepli: összeállított egy 50 dalból álló, a Jethro Tull teljes pályafutását bemutató válogatást, melyet 50 for 50 címen adott ki. Ez a válogatás képezi az idén induló turné alapját is: a koncerteken előkerülnek majd egészen korai, az alakulás időszakából származó dalok, több igazi sláger a This Was, Stand Up, Benefit, Aqualung, Thick As A Brick, Too Old To Rock And Roll: Too Young To Die, Songs From The Wood, Heavy Horses és a Crest Of A Knave lemezekről, de a frissebb kiadványok, így a Thick As A Brick 2 is felbukkan majd.
 
 
Az egész világot bejáró turné 2019 elején ér Budapestre: január 19-én a Kongresszusi Központban hallhatjuk ismét a Jethro Tullt.
 
a Livesounds bemutatja: Jethro Tull 50th Anniversary Tour
2019. január 19., szombat 20 óra
Budapest Kongresszusi Központ
Jethro Tull koncert
 
Belépő: ülőjegyek kaphatók 10.900 – 18.900 Ft árakon
 
Jegyek kaphatók a Ticketportal és az Eventim hálózatában.