Bejelentkezés

x
Search & Filters

Joe Satriani megerősítette, valóban beszélt David Lee Roth-szal és Alex Van Halennel egy Van Halen turnérólA Metallica korábbi basszusgitárosa, Jason Newsted nemrég azt nyilatkozta (részletek itt), hogy Alex Van Halen és Joe Satriani Van Halen emlékturnét szerveznek, amelyre őt is felkérték, de nemet mondott rá. Most Satriani is megszólalt ezzel kapcsolatban, valamint a banda egykori énekese, David Lee Roth is elmondta a véleményét.
 
Joe Satriani: "a hír igaz. Nagyjából egy éve zajlanak egyeztetések erről Alex-szel és Dave-vel. Az lenne a cél, hogy méltóképpen megünnepeljük Eddie és az egész Van Halen örökségét. Elsőre nagyon ijesztő kihívásnak tűnt ez számomra, de aztán rájöttem, hogy hatalmas élmény és óriási megtiszteltetés lenne. Egyelőre még elég bonyolult ez az egész dolog és rengeteg kérdést kell tisztáznunk, de annyit megígérhetek, hogy ha összejön, mindent megteszünk azért hogy a lehető legszebben és legjobban idézzük meg a rajongókkal együtt Eddie és a zenekar munkásságát."
 
David Lee Roth: "Szerintem - főleg ebben a koronavírus utáni időszakban - minden pozícióra két ember kellene, ha összejönne ez a megemlékezés. Satriani és Lukather, Michael Anthony és Newsted, Alex Van Halen és Tommy Lee. Ami pedig az éneket illeti, szerintem a mostani mezőnyből csak Pink tudná hozni azt, amit én."