Bejelentkezés

x
Search & Filters

Joe Satriani reagált Ritchie Blackmore kritikájára



Néhány héttel ezelőtt került nyilvánosságra egy Ritchie Blackmore-ral készült interjú, amelyben Joe Satriani gitárjátékát kritizálta, ugyanis véleménye szerint bár Satriani remek gitáros, sosem fog mellé és sosem keresi a hangokat, ami véleménye szerint azt jelenti, hogy nem is próbál fejlődni. Azóta kiderült, hogy az interjú nagyjából húsz éve készült, de csak nemrég került elő, most pedig Joe elmondta, mit gondol Blackmore véleményéről.
 
"Sajnálatos, ha valaki, akire te felnézel, rosszat mond rólad. Az ilyesmi mindenkinek rosszul esik, és nem tagadom, hogy nekem is. Persze rengeteg kritikát kaptam az évek során és arra jutottam, hogy mindig olyanoktól jön, akik valamiért úgy érzik, hogy muszáj rosszat mondaniuk valaki másról. Én viszont általában csak nevetek az ilyesmin, mert egyáltalán nem ilyen típus vagyok. Inkább a jót igyekszem meglátni a többi gitáros játékában."
 
 
What happens next? - azaz mi történik ezután? Ez a címe Joe Satriani januárban megjelent 16. albumának, amelyen a világhírű gitáros visszakanyarodik pályafutása legelső éveihez, és egy jól felismerhető dallamvilágú, ugyanakkor letisztult hard rock dalcsokrot kínál. Az immár négy évtizede aktív zenész a nyáron Budapestre is ellátogat saját zenekarával, szólóturnéja keretében: július 23-án a Barba Negra Track szabadtéri színpadánál hallgathatjuk meg az új dalokat és a korábbi slágereket.
 
A Concerto Music bemutatja: What Happens Next Tour 2018
2018. július 23., hétfő 18 óra
Budapest, Barba Negra Track
Joe Satriani koncert + support
 
Belépő: május 22-ig 8999 Ft, július 16-ig 9999 Ft, utána és a koncert napján 11.999 Ft
 
Jegyek kaphatók a Ticketportal hálózatában, a Concerto, a Tixa és a Rock1weboldalakon