Bejelentkezés

x
Search & Filters

Jön a II. Rockbook Online Tehetségkutató! - Várjuk zenekarok nevezéseit!



A Rockbook első Online Tehetségkutatójának népszerűségén felbuzdulva úgy döntöttünk, idén is megrendezzük a versenyt, amelyre ezúttal is olyan zenekarok jelentkezését várjuk, akik vagy még nem rendelkeznek kiadott hanganyaggal, vagy van már EP-jük/nagylemezük, de kiadó nem áll mögöttük. A megmérettetés lebonyolítása hasonló lesz a tavalyihoz: az első körben a zenészekből, zenei szakemberekből és a Rockbook Rockmagazin szerkesztőiből álló zsűri tíz bandát juttat be a döntőbe, ahol már rátok is számítanak majd a csapatok, hiszen tőletek függ, hogy ki lesz a közönségdíjas, aki az első három helyezetthez hasonlóan oklevelet és interjúlehetőséget kap, amelyek felkelthetik a szakma figyelmét és előnyt jelenthetnek az NKA Hangfoglaló Programján is. Emlékeztetőül tavaly a Clue, a Dr. Sludgelove és a Rachael's Regret állhatott fel a képzeletbeli dobogóra, a rajongókat pedig a Skaltrax mozgatta a legügyesebben, így ők lettek a közönségdíjasok.
 
A tehetségkutatóban való részvétel feltételei:
 
A jelentkezéshez kérünk az info@rockbook.hu címre egy rövid, 1000-1200 karakteres, egyes szám harmadik személyben megírt zenekari biográfiát (benne a zenekar terveit, stílusát, stb... ), linket, ahol meghallgathatjuk a zenét (youtube, bandcamp, soundcloud) plusz a tagok teljes nevét a hangszereik megjelölésével (pl.: Kovács Zsolt – ének), a banda elérhetőségeivel és fotójával.
 
A jelentkezett zenekarokat ezután ezen infók alapján mutatjuk be az oldalon közzétett cikkekben, a közönségszavazás pedig a Rock, metal, hírek, koncertek, interjúk Facebook-csoportban zajlik majd, ahova előzetesen be kell lépnetek, ha még nem tettétek volna meg. 
 
A II. Rockbook Online tehetségkutató zsűrije: 
 
Áron Andris (Apey & the Pea, Trillion)
Pócsi István (A Barba Negra Music Club programigazgatója)
Tóth Gábor (Nagaarum) (NGC Prod kiadó)
Balogh Péter (Rockbook Rockmagazin főszerkesztő)
Tóth Mátyás (Rockbook Rockmagazin)
Molnár Zoltán (Rockbook Rockmagazin)
Reichardt Gábor (Rockbook Rockmagazin)
Lukács Bettina (Rockbook Rockmagazin)
Somogyvári Ákos (Rockbook Rockmagazin) 
Borka Zoltán (ex-Sin Of God)
 
Szeretettel várjuk a zenekarok jelentkezését október 15-ig az info@rockbook.hu címre az első bekezdésben felsorolt anyagok elküldésével!
 
További részletek hamarosan!