Bejelentkezés

x
Search & Filters

Jótékonysági koncertet szervez Rátgéber László és Lovasi András



A Kiscsillag, a 30Y és a Punnany Massif is fellép a tragikus balesetben elhunyt kosárlabdaedző, Fűzy Ákos emlékére megrendezendő jótékonysági koncerten február 8-án 20 órakor a Pécsi Est Caféban. A felkért zenészek által felajánlott relikviákra licitálni is lehet. A koncert és az árverés teljes bevétele Fűzy Ákos családját segíti.

Szeptember 7-én Fűzy Ákos pécsi sikeredző, a magyar kosárlabdasport meghatározó alakja egy tragikus autóbuszbalesetben életét vesztette. A sokkot azóta sem heverte ki Pécs városa.

Az örök jóbarát és kolléga, Rátgéber László a pécsi zenészvilággal összefogva jótékonysági koncertet szervez a gyászoló család megsegítésére. "Fűzy Ákossal sokkal többek voltunk egy edzőpárosnál, rengeteg bajnoki címet és kupát nyertünk együtt. Mi barátok voltunk. Most, ebben a nagyon nehéz időszakban minden eszközömmel szeretném segíteni Ákos családját. Ez a koncert egy szinte példanélküli pécsi összefogás eredménye, amely méltó emléket állít a Pécs városáért rengeteget tevő barátomnak. Nagyon ritka, hogy egy városnak ilyen minőségű könnyűzenei felhozatala legyen, ráadásul mindenki igent mondott a felkérésre. Mindenkinek szeretném megköszönni a munkáját, és várjuk a felajánlásokat Fűzy Ákos családja részére" - tette hozzá Rátgéber László.

 

Kiscsillag - Szerelem jó

 


A szervezésben szintén részt vevő Lovasi András is közeli kapcsolatban állt a pécsi sikeredzővel. "Sajnos a tragédiát nem tudjuk meg nem történtté tenni, de jó érzés lesz Ákosnak játszani még egy utolsót. Reméljük, hogy velünk együtt jelen lesz az Ő humora és jókedve is ezen az estén.

A jótékonysági koncertre meghívott pécsi zenekarok örömmel fogadták a felkérést."Megtiszteltetés számunkra, hogy gondoltak ránk a szervezők, természetesen azonnal igent mondtunk a felkérésre. Örülünk, hogy a magunk eszközeivel, a zene és a közönség erejével segíthetünk Fűzy Ákos családján." - mondta Felcser Máté, a Punnany Massif egyik frontembere.

"Bár szomorú a történet, de a 30Y ezzel a fellépéssel éltetni szeretné az egyik nagy pécsi legendát, Fűzy Ákost." - mondta Beck Zoli, a 30Y énekese. "A mi dolgunk most a tisztelgés és a köszönetmondás."

 

30Y - Egypár

 


A jótékonysági árverésen a felkért zenészek által felajánlott relikviákra lehet licitálni. A jegyár minimum 2000 Ft, de bárki nagyobb adománnyal is hozzájárulhat a nemes ügyhöz. A koncert és az árverés teljes bevétele Fűzy Ákos családját segíti.

Jótékonysági koncert: 2014. február 8. 20.00 Pécsi Est Café
Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/1396008507323425/

Címkék: 
Kiscsillag
30Y