Bejelentkezés

x
Search & Filters

Jövő héten az ír kocsmapunk kapja a főszerepet egy koncert erejéig a Budapest Parkban: jön a Flogging Molly!



Két remek csapattal indíthatjuk majd el a júliusi koncerthullámot a Budapest Parkban, ugyanis július 3-án ellátogat hozzánk a Flogging Molly és a Russkaja, akik garantáltan táncra perdítik a zúzósabb muzsikák kedvelőit is.
Bár koncert terén mostanában nem igazán lehet panaszunk a felhozatalra, ez a nyár meglehetősen erősnek ígérkezik zeneileg, a szabadtéri helyeken egymást váltják a jobbnál jobb bulik. Hamarosan az ír kocsmapunk kapja a főszerepet egy koncert erejéig a Budapest Parkban, méghozzá a Flogging Molly előadásában. Az 1997-ben alakult csapatot az itthoni zenekedvelőknek már nem kell bemutatni, aki egy kicsit is kacsintgatott valaha a műfaj felé, annak biztosan megbújik pár daluk a lejátszási listájukban. 
 
 
Ezen az estén is érdemes lesz korán érkezni, ugyanis mielőtt még az amerikai illetőségű Flogging Molly megtáncoltatná a nagyérdeműt, az osztrák Russkaja melegíti be egy kis kellemes ska punk műsorral. A csapat Energia! című dalát talán még azok is ismerik, akiket nem vonz különösebben a műfaj. Az biztos, hogy nem csak ezt az egy dalt hallhatjuk majd tőlük, és garantáltan leizzasztva adják át a hallgatókat a Flogging Mollynak.
 
 
Jegyek még kaphatók, így ha csak most döntötted el, hogy július 3-án a Flogging Molly és a Russkaja dallamaira szeretnél tombolni, nem késtél le semmiről! 
 
Limitált elővét: 6999 Ft
Normál jegyár: 7999 Ft (hamarosan!) 
 
További infók és Facebook esemény itt