Bejelentkezés

x
Search & Filters

Judas Priest: "K.K. Downing távozása mindenkiben mély nyomot hagyott érzelmileg"

K.K. Downing alapító tag volt a Judas Priest-ben és bár már tíz év telt el azóta, hogy kiszállt a zenekarból, a távozása - és az esetleges visszatérése - a mai napig téma a rajongók körében. A zenekar frontembere, Rob Halford szűkszavúan és óvatosan nyilatkozott ezzel kapcsolatban, de annyit azért elárult, hogy érzelmileg mindannyiukban mély nyomot hagyott a gitáros kiválása.
 
Rob Halford
 
"Nem szeretnék sokat beszélni erről, mert ez egy elég kényes téma, ráadásul szerintem K.K. már amúgy is elmondott mindent ezzel kapcsolatban. Egyszerűen csak vissza akart vonulni és más dolgokkal szeretett volna foglalkozni, én pedig továbbra is csak azt tudom mondani, hogy a legjobbakat kívánjuk neki és reméljük, hogy sikeres lesz abban, amit éppen csinál. Egy ilyen horderejű tagcsere sosem egyszerű - gondoljunk csak az Iron Maiden-re, a Mötley Crüe-ra, a Van Halen-re vagy a KISS-re - és persze nálunk sem volt az. Mindenkiben mély nyomot hagyott érzelmileg, de ennél többet tényleg nem szeretnék mondani erről."
 
A Judas Priest 2020-hoz hasonlóan idén is kénytelen volt elhalasztani az európai turnéját, így a budapesti koncert 2022. július 11-re került át.