Bejelentkezés

x
Search & Filters

Judas Priest: problémás dalukról és a nagy áttörésről beszélt Ian Hill

Ha minden jól alakul, július 23-án pótolja budapesti koncertjét a Judas Priest, a banda basszusgitárosa, Ian Hill pedig egy friss interjúban felidézte, hogy melyik dalból származtak a legnagyobb problémáik és hogyan érték el a nagy áttörést Scott Travis dobosnak köszönhetően.
 
"A Better By You, Better Than Me sok gondot okozott nekünk. Bíróság elé is kellett állnunk miatta, mert azt mondták, hogy rejtett üzenetek vannak benne. Először azt hittük, egy rossz vicc az egész, de mire észbe kaptunk, már a repülőn ültünk és úton voltunk a bíróságra, amely előtt egy csomóan tüntettek ellenünk, a másik fél ügyvédei pedig olyan meggyőzően érveltek, hogy egy pillanatra mi magunk is elhittük, hogy tényleg vannak ilyen üzenetek a dalban! Egyébként ez az egész helyzet ki sem alakult volna, ha az akkori kiadónk nem ragaszkodik hozzá, hogy tegyük fel a nótát a Stained Class-re, ráadásul végül ki sem adták kislemezdalként!
 
 
Ha a Judas Priest mérföldköveiről beszélünk, semmiképp sem hagyhatjuk ki a Painkiller-t. Scott Travis csatlakozása új lehetőségeket nyitott meg előttünk a gyors játékának köszönhetően, amire Dave Holland - Isten nyugosztalja - egyszerűen nem volt képes. Scott a világ egyik legjobb heavy metal dobosa és még most is napról napra fejlődik. A Painkiller kijelölt egy új irányt számunkra és talán ob kiválását is elkerülhettük volna, ha egy kicsit jobban odafigyelünk bizonyos dolgokra. Tudom, hogy nem érdemes a múlton rágódni, de akkor is sajnálatos, hogy így alakult."
 
 
A Judas Priest idei turnéja elmaradt, 2021-ben azonban pótolják a koncerteket. A budapesti buli 2021. július 23-ra került át.