Bejelentkezés

x
Search & Filters

Judas Priest: Rob Halford nyitott rá, hogy K.K. Downing-gal játszanak a Rock And Roll Hírességek CsarnokábanA napokban derült ki, hogy idén novemberben a Judas Priest-et és a zenekar klasszikus felállásának tagjait, így K.K. Downing-ot is beiktatják a Rock And Roll Hírességek Csarnokába (részletek itt). A gitáros akkor azt nyilatkozta, hogy ő el tudja képzelni, hogy fellépjen egykori zenésztársaival a gálán, és most a banda frontembere, Rob Halford is azt mondta, hogy nyitott lenne erre.
 
"Tudom, hogy a szabályzat előírja, hogy hány évig kell valakinek az adott zenekarban játszania ahhoz, hogy bekerülhessen a Csarnokba, és egyébként is úgy gondolom, hogy mindenki hozzátette a magáét a Judas Priest-hez, aki valaha megfordult a bandában, úgyhogy örülök, hogy több régebbi tag is részesül ebben az elismerésben. Én maximálisan nyitott vagyok rá, hogy játsszunk a gálán K.K.-vel és Les Blinks-szel. Szerintem ilyenkor félre kell tenni minden félt vagy valós sérelmet, és együtt kell ünnepelnünk. Már csak azért is, mert lehet, hogy évekkel később bánnánk, hogy nem tettük ezt meg, de akkor már túl késő lesz. Egy ilyen gála csupán pár óráig tart, de mégis egy életre szól. Az ilyen beiktatásokat amúgy is mindig egy csomó dráma lengi körül, hogy ki miért nem jön el, vagy éppen mit nyilatkozik a jelölőszervezetről. Szerintem viszont ilyenkor csakis a zene számít, semmi más."
 
 
A Judas Priest 2022. július 11-én a Budapest Arénában lép fel vadonatúj show-jával, ahol előzenekaruk a The Dead Daisies lesz.
 
Jegyek a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül továbbra is kaphatók.