Bejelentkezés

x
Search & Filters

Június helyett a nyár utolsó hetében tartják meg a Fishing on Orfűt



A koronavírus-járvány miatt a nyár végére kerül a Fishing on Orfű. Az új zenei program már megtalálható a fesztivál weboldalán - a szervezőknek sikerült minimális változtatásokkal átszervezni az eredeti felhozatalt augusztus végére.
 
A már megváltott jegyek természetesen érvényesek az új időpontra. Akinek nem lesz megfelelő az új időpont, az visszaválthatja majd a jegyét - májusban lehet majd nyilatkozni mind a jegyek visszatérítésével, mind a napijegyek esetleges cseréjével kapcsolatban. Minden jegyvásárló méltányos eljárásban fog részesülni, ígérik a szervezők.
 
„A Fishing on Orfű egy teljesen magánkézben lévő vállalkozás, amely már sok-sok éve nagyobb szponzorok és jelentősebb támogatók nélkül működik, szinte kizárólag a jegybevételekből gazdálkodva. A halasztás a több száz munkavállalónk, a több, mint 150 fellépőnk és úgy gondoljuk, hogy a közönségünk érdeke is. Bízunk abban, hogy augusztus végén már biztonságban jöhetünk össze Orfűn.” – mondta el Egyedi Péter, a fesztivál sajtófőnöke. Ehhez persze kérik a közönségük segítségét is: „Legyetek kedvesek továbbra is betartani az egészségügyi előírásokat - és akkor tényleg már csak egy picivel kell többet várni az idei Fishingre, mint ahogy megszokhattuk!” – írják a közösségi oldalukon.
 
A veszélyhelyzet kihirdetéséig a Fishing jegyei rekordgyorsasággal fogytak. A fesztiválra március elejére az összes bérlet elkelt, a pénteki és szombati napokra már napijegyet sem lehetett kapni. A jegyvásárlást jelenleg leállították - a tervek szerint júniusban indítják újra azt.