Bejelentkezés

x
Search & Filters

Kalapács és az Akusztika – 5 éves jubileumi koncert az Atilla Fiai Társulat-tal november 21-én, a Club 202-ben



Öt esztendeje tűnt fel a honi rock palettán a Kalapács és az Akusztika zenekar. Az első album Akusztikum Hungarikum címmel jelent meg 2011 februárjában, az Autentikum névre hallgató második album pedig idén tavasszal jelent meg neves vendégzenészek közreműködésével. Az elsősorban Kalapács József rock életművének folk-akusztikus hangulatú átiratait jegyző zenekar időközben héttagúvá növekedett.

Íme a névsor: Szűcs Antal Gábor (gitár), Závoti Zoltán (gitár), Szebényi Dániel (billentyűs), Gál Péter (hegedű), Talabér László (basszusgitár, Talabér Gábor (dob) és természetesen Kalapács József (ének).

Az ötéves jubileum és az Autentikum megjelenésének koncertbe foglalt ünnepe november 21-én lesz a Club 202 Live Music Hall patinás színpadán.

Alig több, mint egy esztendeje hallhattunk először az Atilla Fiai Társulatról, de azóta több rangos koncerten és egy kis USA-Kanada turnén is túl van a rockoperákat koncertdalokká rockoperáló csapat.

Az Akusztika jubileum nem lenne teljes az Atilla Fiai koncertje nélkül, hiszen az Autentikum albumon a teljes Atilla tagság vendégeskedett.

 

 

Az Atilla Fiai Társulat névsora:

Kalapács József - ének
Varga Miklós - ének
Rudán Joe - ének
Tóth Reni – ének
Mr. Basary - ének
Szebényi Dániel - ének, billentyűs hangszerek
Závoti Zoltán - ének, gitár, akusztikus gitár
Szűcs Antal Gábor - ének, gitár, akusztikus gitár
Gál Péter - hegedű
Talabér László - basszusgitár
Talabér Gábor - dobok
Makovics Dénes - fúvós hangszerek
Hosman Ádám – percussion

 

Jegyek elővételben: 2500 Ft, a helyszínen 2900 Ft-ért kaphatóak. Valamint a Ticketportal hálózatában.

 




 

Címkék: 
Kalapács és az Akusztika