Bejelentkezés

x
Search & Filters

Karácsonyi Depresszió koncert december 20-án a Barba Negra Music Clubban!



December 20-án, 4 nappal a karácsonyi ünnepek előtt a Barba Negra Music Clubban már be fog köszönteni a karácsony, előbb jön a metál Jézuska…egy olyan 4-es fogat látogat a fővárosba, fennállásuk során először a Barba Negrába, akik tudják, hogy, ha fővárosi buli, akkor az nem lehet kicsi, sőt, még annál is nagyobb, mint amire számítunk. 4 banda, 1 este…jön tehát a Folyamat zajlik… lemezbemutató budapesti nagykoncert.

Amikor volt az a bizonyos első Budapest Parkos Depresszió koncert, és Halász Feri bejelentette, hogy december 20-án mutatják be az október 1-jén megjelenő új korongot, már akkor tűkön ültünk (illetve álltunk), pedig az új album még meg sem jelent. De ez már a múlt, mindenkinek volt ideje rongyosra hallgatnia a CD-t, és remélni, hogy az év utolsó Depresszió koncertjén majd felhangzik a kedvenc dala. És, hát nem lenne nagyobb dobás még, ha nem kísérettel jönnének a fiúk.

Az estét a BurnOut fogja nyitni, akiket már Tatabányán láttam, és meg kell, hogy mondjam, méltóképpen nyitottak ott is, és ugyanazt a lelkesedést várom Tőlük itt is.

Másodikként jön az Insane zenekar, akiket már nagyon jól fognak ismerni szerintem azok, akik az estét ott töltik, hiszen már nagyon sok jó bulit csináltak, mind a Dürer-kertben, mint pedig már a Depresszió előzenekaraként. Itt sem lesz lustulás…

Harmadikként, a Depresszió előtt közvetlenül pedig jönnek a vadnyugat rockerei, akik nem tudnak nem forró hangulatú bulit csinálni, és, akik már megmutatták magukat idén nyáron a Track-ben a Depresszió előtt, akkor sem volt kisebb a hangulat…csajok, pia és r’n’r!...és ezt hol máshol tudják legjobban megmutatni, mint a fővárosban.

Majd az este fő attrakciójaként a friss (arany) lemezes 5-ös, a Depresszió lép majd a parkettre, hogy 120%-os pörgéssel, és nem kevesebb hanggal és fénnyel kápráztassák el utoljára idén a nagyérdeműt.


 

 

Tehát aki idén még utoljára zúzni egy eszméletlen nagyot, annak a Barba Negrában a helye 20-án!

Pontos kezdési időpontok:

18:00: Kapunyitás
18:30: Vendég: Burnout Zenekar
19:20: Különleges vendég: Insane
20:20: Különleges vendég: Rómeó vérzik
21:30: Depresszió zenekar

Utána hajnalig buli a helyszínen.

Jegyár elővételben: 1999 Ft, a helyszínen: 2499 Ft.

 

Címkék: 
Depresszió