Bejelentkezés

x
Search & Filters

Karácsonyi nagykoncertet ad a Mobilmánia (villáminterjú)



A Mobilmánia december 26-án karácsonyi nagykoncerttel, vendégművészekkel és értékes ajándékokkal várja a közönséget a budapesti Barba Negra Music Clubban. A zenekar közben gőzerővel dolgozik az új nagylemezén, és a jövő nyári turnéra készül. Villáminterjú Zeffer András zenekarvezetővel.

Rockbook: Milyen repertoárral várjátok azokat, akik december 26-án veletek ünnepelnek?


Zeffer András: Erős bulira készülünk sok fellépővel. Az estet a RedHeart nyitja, aztán pedig a Rock Band lép színpadra. A műsor teljesen más lesz, mint amit az 55. születésnapi koncertemen adtunk elő, de minden lemezünkről válogatunk számokat. Két vendégénekesünk is lesz: Ethna, illetve Szirota Jennifer, akit a nagyközönség az RTL Klub Csillag születik című tehetségkutató műsorának döntőseként ismert meg. Az est csúcspontja 22 órától természetesen a Mobilmánia koncertje, amelynek vendége Vikidál Gyula lesz. Sok Mobilmánia-számot fogunk játszani együtt, de természetesen előkerülnek a legendás P. Mobil-slágerek is, illetve néhány olyan szám, amelyeket Gyuszi írt és adott elő, de nagyon ritkán hallhatóak élőben. És persze a technika segítségével most is ott lesz velünk Tunyogi Péter, mert még a halála sem akadályozhatja meg abban, hogy velünk énekeljen.

Rockbook: A Mikulás hozta ajándékba a rajongóknak a Mobilmánia 3D-s koncertfilmjét, ami a 2012-es PeCsa koncerteteken készült. Milyen a fogadtatása?

Zeffer András: A budapesti Pólus Centerben mutattuk be, és a Pólus Moziban azóta is rendszeresen műsoron van. Mivel ez Magyarország első 3D-s rockkoncert mozifilmje, nekünk és a rajongóknak is hatalmas élmény. Nagyon pozitív a visszhangja, és szerintem sokat elmond az, hogy többen kíváncsiak rá, mint némelyik amerikai kasszasikerre, amik éppen mennek a moziban.

Rockbook: Hol láthatják a filmet azok, akik nem a fővárosban élnek?

Zeffer András: Az ország hetven mozijában februártól lesz látható a Mobilmánia 3D koncertfilm, amiről a zenekar hivatalos Facebook-oldalán folyamatosan közzétesszük majd az információkat. Emellett kijött a Blu-ray változat is, amit otthon is meg lehet nézni, ha az embernek van hozzá lejátszója. Ez utóbbihoz közelebb viszünk valakit a Barba Negra Music Clubban, ahol a karácsonyi koncerten nyereményjátékot is tartunk. A Rock Band és a Mobilmánia fellépése között ugyanis a jegyvásárlók között a belépők sorszámai alapján sorsolást tartunk. A fődíj egy Panasonic 3D Blu-ray lejátszó lesz a Video-Part Kft. jóvoltából. A második nyertes hazaviheti a Mobilmánia 3D koncertfilmet Blu-ray lemezen, a harmadik pedig egy sárga Mobilmánia pólót kap ajándékba a zenekartól.

Rockbook: Mire készültök a következő évre?

Zeffer András: Javában zajlanak a Mobilmánia harmadik stúdióalbumának a munkálatai. Nagyjából 6-7 dal már elkészült, a többin pedig folyamatosan dolgozunk a fellépések között. A megjelenés időpontja még nincs meg, de a terveink szerint tavasszal kijövünk vele. Ezen kívül szervezzük a jövő évi nyári turnénkat is, ami várhatóan negyven állomásból fog állni. Szóval tennivaló van bőven, és 2014 egy újabb sűrű, izgalmas évnek ígérkezik.

Mobilmánia, Zeffer András és a RockBand, ReadHeart
Időpont: 2013. december 26. csütörtök
Helyszín: Barba Negra Music Club (1117 Budapest, Prielle Kornélia u. 4.)
Kezdés: 19:30
Belépőjegy: elővételben 1500, a helyszínen aznap 2000 forint.

A karácsonyi koncert meghívója:
https://www.facebook.com/events/553267008081653/?fref=ts

Bővebb információ:
www.rockband.hu
www.mobilmania.rockband.hu
http://www.barbanegra.hu/

 


 

Címkék: 
Mobilmánia