Bejelentkezés

x
Search & Filters

Kerry King szerint túl hamar vonult vissza a Slayer2019. november 30-án volt a Slayer utolsó koncertje, a rajongók pedig továbbra is bíznak benne, hogy a banda minél hamarabb visszatér. Elképzelhető, hogy most felcsillant egy kis reménysugár ezzel kapcsolatban, ugyanis Kerry King elismerte, hogy túl hamar hagyták abba és azt is bevallotta, hogy hiányzik neki, hogy színpadon legyenek.
 
King egy videóban jelentkezett be, amelyet elsősorban azért készített, hogy a Machine Head-nek gratuláljon a banda 30 éves fennállásához, de közben saját magukra is kitért: "úgy tűnik, 30 évesek lettetek, ami elég komoly teljesítmény és nem is sok zenekarnak sikerül.  Nekünk mondjuk összejött, de aztán túl hamar abbahagytuk. Tudom, rohadjunk meg, és én is menjek a picsába. Kurvára zavar, hogy nem játszunk."
 
A gitáros azt is elárulta, hogy a Machine Head volt az egyetlen olyan zenekar, amelyért ő "lobbizott", hogy fellépjen ellőttük: "azt hiszem, Robb tudja ezt, ti viszont valószínűleg nem, úgyhogy elmondom, hogy a Machine Head volt az egyetlen banda, amelyhez én ragaszkodtam, hogy játsszon előttünk. Emelem a poharam rátok, barátaim! Igazán megérdemlitek!"