Bejelentkezés

x
Search & Filters

Készül az új Cradle Of Filth albumÁprilis végén adta ki Trouble And Their Double Lives című koncertalbumát a Cradle Of Filth (bővebben itt), a napokban pedig a stúdióból jelentkezett be a banda, ahol már készül az új nagylemez.
 
"Alakulnak a dolgok! Martin "Marthus" Skaroupka már feldobolta az új Cradle Of Filth album dalait és eddig fantasztikusan szól minden! Örülünk, hogy ezúttal is Scott Adkins-szel dolgozhatunk a Grindstone stúdióban!"
 
Dani Filth nemrég így válaszolt egy interjúban arra a kérdésre, hogy a Trouble And Their Double Lives-ra felkerült két új dal, a She Is A Fire és a Demon Prince Regent előrevetíti-e, hogy mi várható a következő albumon: "egy kicsit talán igen, de összességében nem igazán. Nehéz ezt megmagyarázni és nem is nagyon beszélhetek még erről. Az új lemez inkább a Dusk… And Her Embrace hangulatát idézi. Ez a két dal még a pandémia előtt készült és eredetileg egy új albumra szántuk, de mivel a covid miatt minden tervünk megcsúszott, végül úgy döntöttünk, inkább feltesszük ezeket a koncertlemezre."