Bejelentkezés

x
Search & Filters

Kis híján lemaradt a Skid Row debütáló albumáról a banda egyik legnagyobb slágere34 évvel ezelőtt, 1989. január 24-én jelent meg a Skid Row első albuma, amelyről azóta több dal is igazi klasszikussá vált, nem sokon múlt azonban, hogy az egyik legnagyobb sláger, az I Remember You lemaradjon róla, Rachel Bolan és Dave "Snake" Sabo ugyanis eredetileg nem is a lemezre írták.
 
Sabo így nyilatkozott erről a Professor Of Rock YouTube-csatornán: "Rachel-lel igazából csak gyakorlásként írtuk ezt a számot. Minden dalszerzőnek szüksége van ilyesmire. Sok nótát írunk és természetesen végül nem mindegyik kerül fel az albumokra. Mi ezt sem oda szántuk, a többiek azonban a menedzsmenttel együtt kijelentették, hogy elment az eszünk, mert ennek a dalnak igen is rajta kell lennie a lemezen, mi pedig végül beadtuk a derekunkat. Úgy voltunk vele, hogy akkor bizonyítsák be, hogy tényleg mi tévedtünk!"
 
Az I Remember You végül kislemezdalként is megjelent és a koncertek szinte kihagyhatatlan részévé vált: több mint 700 alkalommal hangzott már el élőben.