Bejelentkezés

x
Search & Filters

Kiscsillag akusztikus koncert november 28-án, a Marczibányi Téri Műv. Központban



A Kiscsillag zenekar országjáró őszi turnéja kellős közepén egy különleges akusztikus koncerttel lepi meg rajongóit Budapesten, a Marczibányi Téri Művelődési Központban, 2013. november 28-án.

A Kiscsillag egy komolyan vett hobbizenekar, amely úgy alakult, hogy úgy alakult. Egy szép napon Lovasi András (A Kispál és a Borz egykori frontembere), egy hirtelen ötlettől vezérelve összecsődített néhány zenész-cimborát, köztük Ózdi Rezsőt (basszusgitár), Leskovics Gábort (ének, gitár - Pál Utcai Fiúk) és Bräutigam Gábort (dob), hogy ugorjanak össze egy próbára. A próbák olyan jól sikerültek, hogy nemsokára összeállt a zenekar koncertműsora.  Ezt klub- és fesztiválkoncertek sorozata követte, majd újabb számok jöttek, közben elkészült egy demó, végül pedig a teljes lemezanyag. A 13+1 számot tartalmazó, Greatest Hits vol. 1. 2006-ban jelent meg és a mai napig 8000 példány fogyott belőle.

A zenekarból 2008-ban kivált Bräutigam Gábor, helyette a Kispál és a Borzban már remekelő Mihalik Ábel ült a dobok mögé. Az együttes ebben a felállásban készítette el második lemezét Örökre szívembe zártalak címmel, amely 2009 tavaszán került a boltokba.

2010-ben jött ki Sirály című kislemezük, amit a 2011. november 4-én megjelent Néniket a bácsiknak! című harmadik Kiscsillag nagylemez követett.

Legutóbb szeptember elején láthatta őket a közönség Budapesten, ezért bizonyára már nagyon várja őket a főváros. A kedélyek csillapítására/felkorbácsolására a lehető legjobb alkalom a csütörtöki Marczibányi téri mulatság.

Ám ne feledjük, hogy mindeközben zajlik a Kiscsillag őszi országos turnéja, tehát minden vidéki nagyvárosban találkozhatnak velük a rajongók. A pontos dátumok a zenekar Facebook-oldalán megtalálhatóak.

 

November 28. csütörtök 19.00

 

Belépő: 3500 Ft

 

Kiscsillag - Örökre (akusztik)

 

 


 

Címkék: 
Kiscsillag