Bejelentkezés

x
Search & Filters

Kiskorúak megrontásával vádolják a Ministry gitárosát



Sinhue “Sin” Quirin két lány állítása szerint is szexuális kapcsolatot létesített velük, amikor ők még kiskorúak voltak.
 
Kelly Longoria elmondása alapján a gitáros 2002-ben találkozgatott vele, amikor Sin épp a Society 1-ban zenélt. A hölgy ekkoriban 15 éves volt, míg a zenész 33 (ráadásul állítólag azt mondta a lánynak, hogy 18). Longoria azt állítja, hogy Quirin egy koncert során kezdett el közeledni hozzá és tisztában volt a korával. Ezután többször is lefeküdtek egymással, miközben a lány még mindig csak 15 volt.
 
A másik vádló a szórakoztatóiparban dolgozik és a karrierjét félti, így szeretne az anonimitás védelme mögött maradni. Quirint ő is egy Society 1 koncert során ismerte meg 2005 márciusában, ekkor a hölgy épphogy csak betöltötte a 16-ot. A gitáros róla is nagyon jól tudta, hogy kiskorú, ennek ellenére „kényelmetlen” szexuális kapcsolatot létesített vele, mely után „sebes volt a háta és fájdalmat érzett a nemi szerveiben”.
 
Al Jourgensen közben kiadott egy közleményt, miszerint „nincs tudomása egyetlen potenciális bűncselekményről sem, ami a Ministry bármely tagját érintené, mialatt az a zenekarral dolgozott”.