Bejelentkezés

x
Search & Filters

A KISS basszusgitárosa, Gene Simmons elmondta, miért nincs nagy baj

A KISS basszusgitárosa, Gene Simmons is elmondta a véleményét a koronavírus helyzetről és külön kitért azokra a vallásos gyülekezetekre, amelyek most is közös istentiszteleteket tartanának.
 
"Tudom, hogy ez egy nehéz helyzet mindannyiunk számára, de ha jobban belegondoltok, nem igazán van okunk panaszra, hiszen csak otthon kell ülnünk a pizzánkkal és a hamburgerünkkel, míg nem is olyan régen a szüleinket és a nagyszüleinket belerángatták a második világháborúba, és 50 millióan haltak meg olyan harcokban, amiket nem is nekik kellett volna megvívniuk. Úgyhogy mindenki nyugodjon meg, nincs akkora baj és túl leszünk majd ezen az egészen. Addig is ne feledjétek az aranyszabályt: úgy szeressétek felebarátaitokat, ahogy önmagatokat! Ez most azt jelenti, hogy ne fertőzzétek és ne öljétek meg egymást, és persze saját magatokat se! Ha valaki istentiszteletet akar tartani, az biztos nem ugyanabban az Istenben hisz, akiben én. Ő ugyanis azt kéri, hogy maradjatok otthon és most ne menjetek templomba!"
 
A KISS a tervek szerint július 16-án a Papp László Sportarénában búcsúzik majd el a magyar rajongóktól.
 
A koncertre jegyek kaphatók a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül.
 
A normál belépők mellett limitált számú, közvetlenül a színpad elé szóló kiemelt állójegy is vásárolható a bulira, valamint 2 fajta VIP csomag is elérhető lesz a rajongók számára.