Bejelentkezés

x
Search & Filters

KISS: Tommy Thayer nemrég tudta meg, hogy van egy felnőtt lánya

A KISS gitárosa, Tommy Thayer tavaly nyáron tudta meg, hogy még 1989-ben született egy lánya, Sierra, akivel azóta már fel is vette a kapcsolatot és igazi csodának tartja, hogy rátaláltak egymásra.
 
"Tavaly nyáron derült ki, hogy van egy lányom. Hosszú évekig voltam házas, de nem született gyermekem és már le is mondtam erről, de a 23andMe nevű DNS-teszteket végző intézetnek köszönhetően sikerült kiderítenünk, hogy Sierra az én lányom és fel is vettük egymással a kapcsolatot. 31 éves múlt, tehát 89-ben született, de eddig nem is tudtam róla. Nagyon hálás vagyok ezért az egészért. Egy igazi áldás. Sierra gyönyörű, becsületes és hihetetlenül kedves lány. Ő talán még nálam is jobban meglepődött, amikor kiderült, hogy én vagyok az apja, de nagyon jól fogadta. Azóta sokat beszélgetünk egymással és igyekszünk minél szorosabb köteléket kialakítani. Elmondhatatlanul boldog vagyok, és úgy tűnik, ő is nagyon örül. A mi történetünk az élő példa rá, hogy csodák igenis léteznek."
 
 
A KISS búcsúturnéja tavaly félbeszakadt a koronavírus miatt, de a tervek szerint idén folytatódik, és július 15-én a budapesti koncertjüket is pótolják.