Bejelentkezés

x
Search & Filters

Klippremier: Misztikus videóval jelentkezett a Cadaveres a 'Five Feeble Senses' dalukhoz



Új videó érkezett a székesfehérvári Cadaveres 2016-ban megjelent, 'The Fifth House' albumán található 'Five Feeble Senses' dalhoz, amelyet itt megtekinthettek:

 

 

A klip szerepelni fog a zenekar megjelenő új DVD-jén, amely november 10-én, 'Within The 5th' címen lát majd napvilágot. Ennek kapcsán Körmöczi Péter gitáros avatott be bennünket a részletekbe.

Rockbook: - 'Within The 5th' címmel november 10-én érkezik a Cadaveres új DVD-je. Mit kell róla tudni? Hány dal lesz hallható az új kiadványon?

Körmöczi Péter: - Tíz nótás lesz a koncertfelvétel, igyekeztünk inkább egy rövid, de izgalmas blokkot a DVD-re pakolni, koncentrálva a pörgősebb nótákra. Nem akartuk, hogy 10 szám után unalomba fulladjon az anyag. Nyúlós legyen a vágások vagy a lassabb számok miatt. Ez egy kis ízelítő egy Cada koncert hangulatából, remélhetőleg visszaadja a közvetlen koncertélményt. Nincsenek sallangok, effektek, extra látvány, csak a zenekar testközelben! Reméljük sikerült elcsípni a hangulatát!

Rockbook: - Mi alapján válogattátok össze a koncert setlistjét?

K.P.: - Mind az öt lemezről válogattunk, túlsúlyban a magyar nyelvű dalok és az új lemez, a The Fifth House friss szerzeményei. Természetesen a koncertfavoritokra fókuszáltunk, amik a mindenkori koncertprogramunk legfontosabb részei.

 

 

Rockbook: - Megéri manapság DVD-t kiadni?

K.P.: - Ez ennél öszetettebb a mi esetünkben. Lényege inkább a Fifth House-ra irányuló figyelem fenttartása, ugyanis a DVD megjelenéssel egy időben megjelenik a dupla változat is a DVD-vel a koncerttel és ugye a hat klippel, ami a lemez mellé készül/készült, további érdekességek mellett.

Rockbook: - A Dürer kert nektek már szinte hazai pályának számít. Tudatosan erre a helyszínre esett a választás?

K.P.: - Minden szempontól ezt találtuk legmegfelelőbb helyszínnek. Itt tudtunk minden ötletünket megvalósítani. Régóta viselik gondunkkat, hálásak vagyunk ezért érte.

Rockbook: - A DVD megjelenés után mik a zenekar tervei?

K.P.: - Koncertezés természetesen és elkezdődtek a jammelések pár új témára, ötletre.....meglátjuk mi sül ki belőle. Vannak elképzeléseink, majd meglátjuk!

 

 

A Cadaveres elérhetőségei: Honlap, Facebook