Bejelentkezés

x
Search & Filters

Koktélszalvétán üzengetett egymásnak italozás közben Layne Staley és Maynard James Keenan

Július 1-jén a Budapest Parkban játszik az Alice In Chains, a Tool pedig idén végre új albumon dolgozik, így mindkét zenekar háza táján zajlanak az események, ráadásul a két csapat közti barátság egészen 1993-ig nyúlik vissza, amikor egész nyáron együtt turnéztak. Ebből az időszakból idézett fel egy vicces sztorit az Alice In Chains stábjának egyik tagja.
 
"A Tool volt az első számú kedvencem akkoriban és a mai napig imádom őket. Azon a nyáron délutánonként játszottak, közvetlenül az Alice In Chains után és mindig elképesztően jók voltak. Maynard igazi energiabomba volt, legalábbis ahhoz képest mindenképpen, amit most csinál.
 
Emlékszem az egyik estére, amikor Maynard és Layne éjszakába nyúlóan iszogattak és dumáltak, de rájöttek, hogy a beszélgetés zavarja őket, úgyhogy abbahagyták. Mármint a beszélgetést, nem az ivást. Fogtak egy rakás koktélszalvétát és azokra írtak üzeneteket egymásnak, amiket én kézbesítettem. Már nem emlékszem pontosan az üzeneteikre, de azt tudom, hogy nagyon viccesek voltak. Ez jól megalapozta a két zenekar közötti kapcsolatot, így nem volt meglepő, hogy 2005-ben a Tool-t hívtuk meg elsőként arra a Seattle-i jótékonysági koncertre, amellyel végül újra beindult az Alice In Chains története."
 
 
Jegyek:
 
Küzdőtér:
 
Normál ár: 9 999 Ft
 
Terasz jegyek:
 
Mastercard bal első terasz: 14 999 Ft
Mastercard bal középső terasz: 14 999 Ft
Jobb első terasz: elfogyott
Jobb középső terasz: 14 999 Ft