Bejelentkezés

x
Search & Filters

A Korn gitárosa egy keményebb és gyorsabb lemezt szeretne összehozni



A Korn gitárosa, Brian ’Head’ Welch azt szeretné, hogy a banda következő nagylemeze keményebb és gyorsabb legyen, mint a 2013-ban kiadott ’The Paradigm Shift’, de nincsen sok esély rá, hogy teljesüljön a kívánsága.

„Jelen pillanatban azon egyezkedünk, hogyan dolgozzunk. Egy-két hónapig le akarjuk lőni ezt a dolgot most, mert az év hátralévő részét valószínűleg úgy is el fogja venni az album elkészítése. Nem írtunk meg még egyetlen egy új dalt sem, de én kemény anyagot szeretnék, remélem össze is jön.” – mesélte Welch.

A Korn első lemeze most ünnepli a huszadik évfordulóját, aminek az apropójából a zenekar előszedte az album dalait, és koncerteken nyomják őket. Ilyenkor értelemszerűen felvetődik a lehetőség, hogy ezektől a régi számoktól talán megjön a srácok kedve azt a nyers és brutális zenét játszani, amit akkor toltak. Welch erre a lehetőségre így reagált:

„Remélem. Nyilvánvaló, hogy nem fogunk visszamenni és megcsinálni még egy ugyanolyan felvételt, de én ezt már megbeszéltem Jonathannal (Davies, a Korn énekese), hogy mindenféleképpen gyorsabb lemezt szeretnék csinálni most. Amikor dalokat írtunk mindig arra gondoltunk, hogy hogyan fognak szólni az élő show közben, mert tudod… jó dalokat naphosszat lehet írogatni, de ha a közönséget nem fogja meg élőben, akkor azokat nem játszhatod.”

 


 
Címkék: 
Korn
Brian ’Head’ Welch