Bejelentkezés

x
Search & Filters

Közel 30 év után érkezhet az új Dark Angel album



A Dark Angel ugyan 2013 óta időnként ad koncerteket a Gene Hoglan, Eric Meyer, Jim Durkin, Ron Rinehart, Michael Gonzalez felállásban, de albumuk nem készült az 1991-es Time Does Not Heal óta, Rinehart azonban most biztató híreket közölt, igaz, a rajongóknak még mindig várniuk kell.
 
"Szerintem nagyon könnyen összeállna az új lemez, ha együtt tudnánk tölteni egy bizonyos időt, de ezt nem egyszerű megoldani, mivel Gene a világ egyik legjobb dobosaként mindig turnézik valakivel, Gonz Új-Mexikóban él, én pedig Washingtonban. Ennek ellenére már sok ötletünk és remek riffünk van és valahányszor előállunk egy újjal, mindig nagyon fellelkesülök. Tudom, hogy a rajongók már nagyon várják az albumot és van is rajtunk nyomás emiatt, de inkább várunk, hogy igazán jó lemezt készíthessünk, minthogy összecsapjunk valami gyengébbet. Egyébként minden nap énekelek. Fontosnak tartom, hogy egy zenész rendszeresen gyakoroljon a hangszerén, nekem pedig a hangom az. Mindig felkészült vagyok, hogy ha egyik napról a másikra úgy alakulna, hogy stúdiózni kezdünk, ne én legyek az, aki miatt ez nem sikerülhet."
 
Gene Hoglan még tavaly nyilatkozott az új lemezzel kapcsolatban, és akkor azt mondta, már van öt-hat teljesen kész daluk, amelyet Jim Durkin írt.
 
Addig is hallgassátok az eddigi, utolsó, 1991-es 'Time Does Not Heal' albumot!