Bejelentkezés

x
Search & Filters

A közönség is alakíthatja a Sitkei Rockfesztivál programjátA közönséget is bevonják a műsor-összeállításba a XXXVI. Sitkei Rockfesztivál szervezői. A Kápolnáért Kulturális és Sportegyesület az amatőr, feltörekvő zenekarok népszerűsítése érdekében szavazást indított Facebook-oldalán.
 
A közönség kezében van a döntés, ki lépjen fel a kora délutáni órákban a 36. Sitkei Rockfesztiválon, amelyet idén augusztus 30-31-én tartanak meg Sitkén, a Kálvária-dombon.
 
A főbb fellépők nevei már korábban kiderültek, az alábbi együttesek zenélnek 2024-ben Sitkén:
 
Dying Wish, Depresszió, Kárpátia, Atilla Fiai Társulat Varga Miklóssal, Falcon Project, Ismerős Arcok, Lord, Road, Omen
 
A program még két zenekarral biztosan kiegészül, hogy kikkel, arról kizárólag a közönség dönt.
 
A szervezők egy előválogatást követően 12 feltörekvő, tehetséges rock/metálbandát neveztek meg. A Sitkei Rockfesztivál Facebook-oldalára minden zenakarról feltöltöttek egy képet, egy rövid bemutatkozást és egy videólinket.
 
Az a kettő együttes, amelyik a legtöbb lájkot kapja, felléphet a 36. Sitkei Rockfesztiválon.
 
A szavazás határideje: 2024. március 10. (vasárnap) 22 óra
 
A Sitkei Rockfesztivál szervezői elmondták, rengeteg megkeresést kapnak amatőr zenekaroktól. Fontos számukra, hogy lehetőségeikhez mérten felkarolják őket, mindenkinek azonban nem tudnak fellépési lehetőséget biztosítani. Ezért döntöttek úgy idén, hogy a közösségi oldalukon bemutatkozhatnak a zenekarok. 
 
A Kápolnáért Kulturális és Sportegyesület kiemelte, a rockfesztivál oldalát több mint 17 ezren követik, így aki nem kerül be a műsorba, az is kap egy kis nyilvánosságot. 
 
Arra biztatnak minden rockzenét kedvelőt, hogy hallgassák meg a zenekarokat, hátha új kedvencet találnak!
 
Szavazni a következő zenekarokra lehet:
 
Afium, Butterbros, Evilution, Flout, KerecseN, Mhorai, Novelzone, Pair o’Dice, Red Hot Chili Pappas, SenoR Zenekar, Shirley, Spitfire
 
Klikk ide a Facebook-szavazáshoz!