Bejelentkezés

x
Search & Filters

Közösen gyászol Serj Tankian, Billy Idol, Scott Ian, Charlie Benante és Alex Skolnick

Szeptember 18-án, 87 éves korában elhunyt az amerikai legfelsőbb bíróság egyik legismertebb tagja, Ruth Bader Ginsburg, aki rengeteget tett élete során a nők jogaiért és az egyenlő bánásmód eléréséért. Ginsburg 27 éve töltötte be pozícióját a legfelsőbb bíróságnál és évek óta hasnyálmirigyrákkal küzdött, ami végül a halálát is okozta. A közösségi oldalakon sok híres zenész, többek közt a Pearl Jam, az Anthrax, a Twisted Sister és a Queensryche tagjai is elbúcsúztak tőle.
 
- Pearl Jam: "Ennél többet nem is lehetne tenni egy élet alatt. Nyugodjon békében, mi pedig ne nyugodjunk addig, amíg tovább nem visszük az örökségét!"
 
- Jay Jay French (Twisted Sister): "Donald Trump elnöksége eddig is borzalmas volt, de hősnőnk, Ruth Bader Ginsburg halála után még nagyobb méreteket ölthet az amerikai Hitler fasizmusa."
 
- Scott Ian (Anthrax): "Mindent köszönünk,  Ruth Bader Ginsburg! A gyermekeink is tudni fogják, hogy ki volt ön és mi mindent tett!"
 
- Charlie Benante (Anthrax): "Nagyon szomorú vagyok. Nem számítottam ilyen lesújtó hírre a mai napon."
 
- Todd La Torre (Queensryche): "Végtelenül szomorú :("
 
- Billy Idol: "Rengeteget tett mindenki egyenjogúságáért. Nyugodjon békében!"
 
- Alex Skolnick (Testament): "Ez a hír teljesen összetört."
 
- Serj Tankian (System Of A Down): "Épp szünetet tartok a közösségi oldalakon, de muszáj megemlékeznem a nagyszerű  Ruth Bader Ginsburg-ről, aki gondoskodott róla, hogy az unokáinknak is egyenlő jogaik legyenek. Az volt a legfőbb kívánsága, hogy csak azután cseréljék le őt, ha új elnököt neveznek ki."