Bejelentkezés

x
Search & Filters

Különleges anyaggal jelentkezik a JoyMusic Band

A hazai rockzene prominens alakja Soós Lesly László, és csapata a JoyMusic Band nagy dobásra készül. Készülő lemezük, amely várhatóan jövő tavasszal jelenik meg az Edge Records gondozásában a maga nemében rendhagyó lesz, mivel a ’70-es évekre jellemző dallamos, húzós és őszinte rockzene ötvöződik majd a korszerű hangzással. A különlegesnek ígérkező anyag elkészítésében Lesly mellett olyan kiváló zenészek közreműködnek majd, mint Nagy László dobos (Rockfort, Rolls Frakció, Prognózis, Nemesis, Kormorán, Örökség, Empty Rooms), Szepesi „Ricsosz” Richárd billentyűs (Szkítia, Avatar, Nemadomfel), Magyar Zoltán gitáros (MZ Projekt, Empty Rooms, Szekeres Tamás Guitar Akademy) és Divós Joe énekes (ex-Vida Rock Band).

A dalok jelentős részét Soós Lesly jegyzi, de hallható lesz rajta Laci, Zoli és Joe egy-egy nótája is. A lemez megjelenése előtt a zenekar egy kilenc dalból álló demót is megjelentetett, amelyen négy saját nóta mellett AC/DC, Piramis és P.Box feldolgozások szerepeltek.

Az anyag a Soundcloud oldalán érhető el. A jövőre megjelenő lemez felvezetéseként a zenekar Song for You (Érted szól) címet viselő dala felkerült a Rock for All válogatáslemezre, amelyet promóciós célból több tengerentúli rádió is kézhez kap majd.

A zenekar a lemez anyagának elkészítése mellett folyamatosan koncertezik, legközelebb december 13-án a Route 66 Klubban lépnek fel. A zenekar honlapja: http://joymusicband.webnode.hu

 

A Facebook oldal itt elérhető.
 

Címkék: 
JoyMusic Band