Bejelentkezés

x
Search & Filters

Különleges dalokat ad elő a Bikini szeptember 21-én, a Zöld Pardonban



A megszokottnál kicsit eltérőbb programmal, az ismert slágerek mellett ritkábban játszott dalokkal érkezik a Rákóczi híd budai lábához az ország egyik legnépszerűbb zenekara, a Bikini. A csapat turnéja lassan a végéhez közeledik, aminek egyik legfontosabb állomása idén is a Zöld Pardon-béli koncertjük lesz, szeptember 21-én, szombaton este, 20 órától.

Bár a nyárnak vége, a Bikinitől egyelőre még nem kellett elbúcsúznunk. A legendás banda a hónapok óta tartó turnéjának keretében ismét útba ejti a fővárost, hogy a koncertkörútja egyik utolsó állomásaként óriási és speciális bulit csapjon a Rákóczi híd budai lábánál. A kötelező és elmaradhatatlan Bikini klasszikusok mellett ugyanis ezúttal néhány ritkaságszámba menő dalt is műsorára tűz majd a banda szeptember 21-én, szombat este 20 órai kezdettel a Zöld Pardonban.

- Lassan a turné végéhez közeledünk, hiszen már április óta folyamatosan úton vagyunk, így szerencsére az ország szinte minden pontjára sikerült eljutnunk. A zenekar turnétemető koncertje Londonban lesz, de előtte még a fővárosban is tiszteletünket tesszük, és egy olyan különleges programot viszünk el a ZP-be, amit Budapesten még nem igazán hallhattak tőlünk. A nagy slágerek mellett ugyanis ezúttal pár olyan dallal is készülünk, amiket már nagyon régen játszottunk vagy csak ritkábban teszünk bele a műsorba. Így azok mellett, akik inkább csak a leghíresebb számainkat ismerik, a keményvonalas rajongóinkat is megörvendeztetjük majd egy-két érdekességgel szeptember 21-én, szombat este a Zöld Pardonban – mondta el D. Nagy Lajos, a zenekar énekese.

A koncertre a belépő 600 Ft-ba kerül.

Az esemény meghívója:
https://www.facebook.com/events/569744943087883/

Részletek:
https://www.facebook.com/pages/Bikini-együttes/100997166660414
http://www.bikininet.hu
http://www.facebook.com/zoldpardon
http://www.zp.hu/

 


 
Címkék: 
Bikini