Bejelentkezés

x
Search & Filters

Különleges koncertekkel emlékezik meg Taylor Hawkins-ról a Foo Fighters



Szeptemberben két különleges koncertet ad a Foo Fighters a banda március 25-én elhunyt dobosa, Taylor Hawkins emlékére. Dave Grohl-ék azt egyelőre nem közölték, hogy ki dobol majd a londoni és a Los Angeles-i fellépésen, de minden bizonnyal sok olyan vendég is színpadra áll a csapattal együtt, akik szintén Taylor jó barátai voltak.
 
A Hawkins család nevében a zenész özvegye, Alison adott ki egy közleményt: "szívből köszönöm a rengeteg szeretetet a Foo Fighters közösség tagjainak és Taylor minden egyes rajongójának! El sem tudom mondani, mekkora vigaszt nyújtott számunka a ti kedvességetek ebben a hihetetlenül nehéz időszakban. Szeretném, ha tudnátok, milyen sokat jelentettetek neki és mennyire megtisztelő volt számára, hogy a Foo Fighters tagja lehetett és nektek játszhatott estéről estére az elmúlt 25 évben. A banda minden tagjára és a teljes stábra családtagokként tekintünk. A Mi felelősségünk, hogy Tylor kedvessége és zene iránti szeretete örökre fennmaradjon a dalaiban és az együttműködéseiben, amiket mindig nagy élvezettel csinált. Még egyszer köszönöm az együttérzéseteket és a támogatásotokat! Taylor szeretett titeket és mi is szeretünk benneteket. Hálás szívvel: Alison Hawkins"
 
A Foo Fighters szeptember 3-án a londoni Wembley-ben, szeptember 27-én pedig a Los Angeles-i Kia Forum-ban játszik majd, de egyes hírek szerint a későbbiekben más városokban is várhatók hasonló emlékkoncertek.