Bejelentkezés

x
Search & Filters

Különleges P. Mobil lemez jelent meg ma az 50. jubileumra: 'És?!'

Augusztus 10-én, a Barba Negra Track színpadán ünnepli fennállásának ötvenedik évfordulóját az örökmozgó, a munkások, a parasztok és az értelmiségiek kedvenc zenekara, az egyetlen, a P. Mobil! Ennek apropóján a csapat egy különleges nagylemezzel jelentkezett, hogy felkerüljön a pont az i-re!
 
 
A 2017-es Csoda történt! című legutóbbi nagylemez folytatása ugyan még várat magára, ám a koncerteken közönségkedvencé lett feldolgozások, mint az Ismerős Arcok Nélküled című dalának lendületes, jellemzően Mobilos verziója, a Csitári hegyek alatt, vagy az A zöld, a bíbor és a fekete olyannyira fontos és szerves része lett a koncerteknek, hogy ezekből és még néhány zenekari kedvencből összeállt az És?! anyaga. 
 
 
Mivel a zenekar még nem csinált korábban feldolgozáslemezt, így adta magát a koncepció, hogy a zenekar öt évtizedének "aláfestő zenéjét" formálják saját képükre és csináljanak belőle egy különleges P. Mobil lemezt! A küldetés olyannyira jól sikerült, hogy talán még azoknak is tetszeni fog, akik egyébként nem is kedvelik a P. Mobilt! Nem hiszitek? Járjatok utána!
 
A teljes album itt meghallgatható:
 
 
Facebook elérhetőség itt!